Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magamról

 

Álltalában a legtöbb oldalon szokjott elnni némi írás a szerkesztőröl. Itt van némi írás rólam.

 

 

 

en.jpg

                                                                 ( Ilyen lennék Mangába)

 

 

 

 

 Egy átlagosnak nem mondható lány vagyok, a szájmenésem miatt. Imádok rajzolni, és közben zenét halgatni. Nem vagyok a suli dívája, de ezt el lehet viselni. Jelenleg még mindig tanulok, hogy előbb, útóbb bekerüljek az orvosi egyetemre. Egyesek szerint nem fogok bejutni, de mindegy, majd röhögni fogok a műtőben.

 

 Imádok írni, de olvasni.... Néha nehezen ráveszem magamatt, hogy beleolvasak valamibe. De mindig az a vége, hogy már ezt olvastam, mert nem tudom megjegyezni, hogy tartottam.

 

 Utálok reggel kelni, csak ez a bajom az iskolával. Korán reggel felkelni... Amúgy ennek is meg van az előnye, hogy nagyjából fel ébredek, mire kilépek az ajtón, mert ha késöbb kelek, akkor fél nap rámegy arra, hogy egyáltalán felébredjek.

 

 Imádom az állatokat és a rajzfilmeket. Az Animén kívül mindegyik stílust szeretem, fő hogy ne legyen annyira gyerekes. A horror-t és a komikus filmeket szeretem a legjobban. És ha a kettő együtt.....

 

 Van némi mordib humorom, melyet általában magamban szoktam tartani, mert ha elszabadúl velem a ló, akkor olyasmik jönnek ki a számon... A legtöbb ember kidobná a taccsot.

 

 Zenei ízlésemet tekintve talán én vagyok a világ leg széllesebb skálájú embere. A klasszikusoktól, a musikeleken át, a japán rockon keresztül, egészen David Guettáig, és a Black Eyed Peas-ig bármi. Nem szeretem a szomorú dalokat, bár néha jój jönnek. Kedvenc énekesem Arash, egy perzsa énekes és Dj, énekesnőket is szeretem, de azok közül nincs akkora nagy kedvenc. Japán zenét illetően a Rockot szeretem, mind két alfaját, a kedvenc együteseim a Versailles, és az LM.C.

 

  Imádok gépezni, ce nem csak játszani. Imádom a technikai újdonságokat. Játszani is szeretek a gépen. A legtöbb böngészűs játékban amiben játszom, Erica Cowboy-nak ismernek, ez az egyik becenevem, bár néha Sanyának is szoktak hívni, bár ez nem utal semmire sem, csak jól hangzott.Általában ezt a nevet szoktam használni, ha valahol kitalált nevek vannak.

 

 Imádom még az állatokat is. Ha rajtam mulna, akkor a szobám az állatoktól úgy nézne ki mint egy dzsungel.

 

 Hobbim a rajzolás, írás, alvás. Akármennyire is furcsa, de ha eldöntöm, hogy lefekszek éjfélkor, és felkelek hajnali hatkor, akkor az általában be szokott jönni. A legjobban a hétfőt utálom a héten, és a szerdát. A hétfőt azért mert iskola... a szerda meg mindig elégé " Nehéz".

 

Szeretem az idegen kultúrákat, és nyelveket. Jelenleg a japán és az ír nyelv felé hajlok, beszélek angolul, de nem anyanyelvi szinten.

 


 

 Nagyjából ennyit rólam. Talán ezek rólam a legfontosabbak.

 

 

 
 

 


Utolsó kép


Anime life


Óra


Szavazás
Archívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 97128
Hónap: 1185
Nap: 38