Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anime típusok

 Sok féle felosztásba lehetne rendezni az Anime-kat. Horrol és Romantikus, vagy Hentai;Sodomo. Itt van a Hentai Sodomo beosztás.


 Gyerekeknek:


 Sodomo: Kicsik számára készített Anime.

 Moé: Gyerek Anime, melyben egy, vagy több szereplő, egy cuki, szeműveges, okos ámde ügyetlen gyerek, aki keresi a hejét a világban. Ilyen Pl. Lucky Star.

 

 Fius:


 Sonen: Fiúk számnára készített Anime, de sok lány is leüll, hogy megnézze. Pl: Dragon Ball Z.

 Mecha: Általában a robotok kapnak benne szerepett, kicsikét akciódús.

 Sentaj: Harcosokról, és harcaikról szólnak.

 Szeinen: Általában már a 20 éves férfiak nézzik. Nem ritka a kivillanó fehérnemü, mely más Anime típusban is előfordúlhat, ha nem figyel oda az ember, de ott nem ez határozza meg a történetett. Szokták "Háre,m Animének" is nevezni az ebben a műfajba kerülő Animékat, mert rengeteg lány él egyszem fiúval. Hentai-nál is lehet ezzel találkozni.

 

 Lányos:


 Sodzsó: Általában lánsok és nők problémáiról, témáirólo szolnak. 

 Maho Sodzso: Ezekben az Animékban egy, vagy a teljes szereplőgárdas varázserővel rendelkezik, ilyan Anime Pl.: a Vadmacska Kommandó. Furcsa mód, ezzel a típussal találkozhatunk Hentaiknál is.


 

Erotika.


 Eccsi : Enyhe szexuális humort tartalmaz, mint például kivillanó fehérnemü. (


Hentai: Ez az anime típus jóformán " Porno". Japánban más neveket is használnak rá. Pletykákból hallotam, hogy az ilyan rajzfilmekben cukibbak és nagy kebblűbbek a lányok, mint egy átlagos Animéban.


Sónen-ai: Fiú-fiú szerelemről szóló, egyhe szxuális utalásokatt tartalmazó Anime. Csak csókok szoktak általában elcsattanni. Erotikusabb változata a Jaoi. Mivel a megnevezés japánban akár a pedofíliára is utalhat, ezért Boys Love-nak szokták nevezni a leggyakrabban.

Jaoi:  A Sónen-ai erotikusabb változata. Az ilyan történetekben részletes Sex-jelenetekkel találkozzunk. Pletykázás útján, de hallotam, hogy a legtöbb fiú zavarba jönj a témától amitt ez a két műfaj feldolgoz.

Sódzsó-ai: Lány-lány szerelmeket feldolgozó Anime. Csak csókok csattanak el benne, és némi sexuális utalás van benne. Nincs benne ennél erotikusabb rész.

Juri: A Sódzso-ai erotikusabb változata. Mindt a Sónen-ai-ban, itt is részletesebb sex-jelenetekkel találkozhatunk.

 

 

 
 

 


Utolsó kép


Anime life


Óra


Szavazás
Archívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 97130
Hónap: 1184
Nap: 39